De Telegraaf blundert: CV van nieuwe directeur Willem II blijkt van heel iemand anders te zijn

20 april 2024, 15:05   Bijgewerkt: 20 april 2024, 15:20
Foto: © Imago

Merijn Goris wordt de nieuwe algemeen directeur van Willem II, zo meldt het Brabants Dagblad zaterdagochtend. De 36-jarige zakenman wordt de opvolger van Martin van Geel, die in februari bekendmaakte te stoppen als directeur van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De Telegraaf meldde het nieuws op de eigen kanalen, maar ging de mist in met het uitschrijven van Goris’ CV.

De nieuwe algemeen directeur van Willem II komt niet uit de voetbalwereld en heeft zijn sporen in het bedrijfsleven verdiend. Zo werkte Goris onder meer in het verleden elf jaar bij Heineken. Momenteel is hij CEO van Holland Dairy, een door Nederlandse technologie opgezet en ondersteund zuivelbedrijf uit Ethiopië. De pas 36-jarige zakenman komt daarnaast uit Goirle en is fan van de Tricolores.

Artikel gaat verder onder video

De Telegraaf nam het nieuws over, maar ging op ludieke wijze de mist in met het uitwerken van Goris’ CV. Het medium omschreef de carrière van een andere Merijn Goris uit Nederland, die daar zelf wel om kan lachen op X. Het screenshot gaat momenteel hard rond op het sociale medium en zorgt voor de nodige leedvermaak.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Afellay schrikt van nieuws over Ajax: 'Dat is toch ondenkbaar?!'

Ibrahim Afellay is geschrokken van het nieuws dat een sleutelfiguur niet is benaderd voor het KPMG-onderzoek naar Ajax en Sven Mislintat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen