'Bologna houdt Hendrix voorlopig in de wachtkamer'

29 juli 2019, 08:18

Jorrit Hendrix ziet een overstap naar Bologna wel zitten, maar moet voorlopig geduld hebben. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt de 24-jarige middenvelder van PSV in de wachtkamer gehouden door de Italiaanse club. Bologna heeft zich nog niet officieel gemeld bij de Eindhovenaren en dus ook nog geen bod uitgebracht.

De ochtendkrant meldt dat er wel gesprekken plaatsvinden tussen de zakelijke entourage van Hendrix en Bologna. Dat bevestigde de middenvelder eerder al na de verloren strijd om de Johan Cruijf Schaal tegen Ajax (2-0). "Er is contact en interesse, maar op dit moment kan ik er weinig over zeggen", zei hij in gesprek met FOX Sports.

Hendrix beschikt bij PSV over een contract dat nog twee jaar doorloopt. De middenvelder speelde in totaal 198 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren en wist de voorbije jaren drie keer de landstitel en tweemaal de Johan Cruijff Schaal te winnen. Stapt Hendrix over naar Bologna, dan komt hij landgenoten Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en Stefano Denswil tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen