Locadia knokt zich terug: "Gaat niet altijd in rechte lijn omhoog"

29 juli 2019 – Jürgen Locadia manifesteert zich op een positieve manier tijdens de voorbereiding van Brighton & Hove Albion. Met een assist en een doelpunt droeg de 25-jarige aanvaller zaterdag bij aan de 4-0 oefenzege van The Seagulls tegen Birmingham City. Graham Potter, zijn nieuwe trainer, vindt dat Locadia het goed doet.

Locadia knokt zich terug: "Gaat niet altijd in rechte lijn omhoog"

"Hij heeft zich op een goede manier laten zien tijdens de trainingen en wedstrijden. Ik denk dat hij het niet makkelijk heeft gehad sinds hij hier is. Het is niet gegaan zoals hij graag wilde, maar zo is voetbal nu soms eenmaal. Het gaat niet altijd in een rechte lijn omhoog. Het gaat erom hoe je op situaties reageert en blijft werken. Ik moet zeggen dat het prettig met hem samenwerken is en dat hij goed zijn best doet. Hopelijk blijft hij zo doorgaan", aldus Potter in Engelse media.

Locadia maakte anderhalf jaar geleden de overstap van PSV naar Brighton & Hove Albion en heeft met zes goals in 41 wedstrijden nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten. "Ik denk dat het fair is om te zeggen dat ik hier mijn ware potentie nog niet heb laten zien. Ik kan doelpunten maken en assists geven. Dus als ik zo doorga, kan ik me blijven ontwikkelen", ziet ook Locadia het positief in.

Premier League

gerelateerd