Spoorboekje: belangrijk duel voor PSV met FC Basel

30 juli 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 30 juli.

Specials

De Glazen Bol deel II: FC Emmen verrast, Vitesse valt tegen

Prolongeert Ajax de titel of krijgen de Amsterdammers een opvolger? Voor welke club wordt de KNVB Beker een prooi? En voor wie ligt er aan het einde van dit seizoen een enkeltje naar de Eerste Divisie klaar? Met de start van de Eredivisie voor de deur halen de redacteuren van FCUpdate.nl hun glazen bol uit de kast en wagen zij zich aan een voorspelling. In deel II waagt redacteur Vincent Houttuin zich een voorspelling.

Wedstrijden

Real Madrid - Tottenham Hotspur (18.00 uur)

Een heerlijke affiche in het kader van de Audi Cup. In München gaan Real Madrid en Tottenham Hotspur de strijd met elkaar aan. De Madrilenen gingen zaterdag nog met liefst 3-7 onderuit tegen stadsgenoot Atlético Madrid en zullen zich ongetwijfeld willen revancheren voor die enorme zeperd. Tottenham Hotspur won onlangs van Juventus (3-2) en verloor van Manchester United (1-2).

FC Basel - PSV (20.00 uur)

PSV hoopt zich vanavond te plaatsen voor de derde voorronde van de Champions League. In Zwitserland verdedigt het team van trainer Mark van Bommel een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd. Aan een gelijkspel heeft PSV dus genoeg om zich te plaatsen voor de volgende kwalificatieronde. In Basel moeten de Eindhovenaren het wel stellen zonder Sam Lammers (blessure) en Ibrahim Afellay (nog niet fit). Gastón Pereiro is er wel weer bij.

Bayern München - Fenerbahçe (20.30 uur)

De andere wedstrijd op de Audi Cup. Gastclub Bayern München treft Fenerbahçe, dat een zeer teleurstellend seizoen achter de rug heeft. De Duitse grootmacht werd opnieuw kampioen en hoopt komend seizoen ook in Europa hoge ogen te gooien. Een echte opvolger voor Arjen Robben en Franck Ribéry heeft Der Rekordmeister nog niet gevonden. Al zou Der Rekordmeister zomaar op korte termijn de komst van Leroy Sané kunnen aankondigen.

Voetbal op tv

18.00 uur: Real Madrid - Tottenham Hotspur, FOX Sports 4, live verslag oefenduel

20.00 uur: FC Basel - PSV, Veronica, live verslag van voorronde Champions League-duel

20.30 uur: Bayern München - Fenerbahçe, FOX Sports 4, live verslag oefenduel

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

00.15 uur: Cruzeiro - River Plate, FOX Sports 4, live verslag Copa Libertadores-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen