Renard gaat na vertrek bij Marokko aan het werk bij Saudi-Arabië

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2019 – Hervé Renard heeft niet lang nodig gehad om een nieuwe baan te vinden. De coach vertrok op 21 juli als bondscoach van Marokko en heeft nu alweer een nieuwe klus gevonden. Hij is maandag namelijk gepresenteerd bij Saudi-Arabië.

Renard gaat na vertrek bij Marokko aan het werk bij Saudi-Arabië

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De vijftigjarige Fransman was 3,5 jaar bondscoach van het Afrikaanse land, maar trok zijn conclusies getrokken na de teleurstellend verlopen Afrika Cup. Eerder won hij als coach van Zambia en Ivoorkust al de Afrika Cup, maar met Marokko slaagde hij daar niet in. De Fransman loodste het team door de groepsfase, maar daar ging het mis tegen Benin. Die wedstrijd ging na penalty's verloren. Hakim Ziyech was de gebeten hond omdat hij in de blessuretijd van de reguliere speeltijd een strafschop miste. Vorig jaar ging het ook al niet goed voor Marokko op het WK. Daar werd de ploeg in de groepsfase uitgeschakeld.

Renard had eerder dus succes met Zambia en Ivoorkust en wil nu gaan imponeren met Saudi-Arabië. Dat land zocht een nieuwe coach na het vertrek van Juan Antonio Pizzi. Hij vertrok nadat het land in januari in de achtste finales van de Azië Cup werd uitgeschakeld.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd