Van Bommel: "Niet zoals het moet, maar het resultaat is wel oké"

8 augustus 2019, 21:50

Mark van Bommel was zeer tevreden met het resultaat dat PSV donderdagavond boekte in Noorwegen, maar over het spel tegen FK Haugesund was de trainer niet helemaal tevreden. "Het was niet zoals het moest, vooral in de eindfase maakten we verkeerde keuzes", zag de oefenmeester, die met zijn elftal wel een goed resultaat boekte (0-1).

Op de clubsite ging hij in op het [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354230/psv-boekt-uitstekend-resultaat-met-zwak-spel-tegen-haugesund/,_blank,resultaat (0-1 winst)], dat door een strafschop van Steven Bergwijn wel goed was. "Normaal moeten wij volgende week in eigen huis doorgaan", erkende Van Bommel. Alleen het spel moet dan wel beter. "We moeten daar betere keuzes maken. De voorassist, de steekpass die tot een goal moet leiden, we kwamen steeds net iets te kort. De momenten om het uit te spelen waren er wel."

Toch zag Van Bommel ook goede elementen bij zijn elftal, bijvoorbeeld de debuterende Timo Baumgartl. "Hij deed het goed. Je ziet dat er echt iemand staat in de verdediging", loofde de de coach, die al met al concludeerde: "Het was niet echt goed van onze kant, maar het resultaat is oké."

{image[335936][right-half][]}Bergwijn: "Thuis afmaken"

Volgens PSV'er Steven Bergwijn - hij benutte een strafschop - mag zijn elftal dit niet meer weggeven. "Met alle respect, tegen deze tegenstander moet je het direct afmaken, we waren te slordig in de eindfase", aldus de aanvaller. "We moeten het thuis afmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen