Het wegvallen van spits Pavlidis geeft Koster hoofdbrekens

9 augustus 2019, 15:42

Adrie Koster kan tegen Vitesse zaterdagavond geen beroep doen op Vangelis Pavlidis. De oefenmeester zag het afgelopen seizoen de succesvolle aanvallers Alexander Isak en Fran Sol al wegvallen bij zijn elftal, ditmaal betreft het voor de coach gelukkig geen transfer, maar 'slechts' een blessure, maar opnieuw bij de topscorer van zijn elftal. Het bezorgt de Willem II-trainer de nodige hoofdbrekens.

Op de clubsite laat Koster weten flink te twijfelen wie er moet gaan spelen op de plaats van Pavlidis, die vorige week tweemaal scoorde tegen PEC Zwolle. Hij raakte tijdens dat duel echter ook geblesseerd aan zijn knie, iets dat hem nu parten speelt. Karim Coulibaly en Paul Gladon zijn diens mogelijke vervangers. "Paul heeft sinds mei niet meer in groepsvorm getraind. Hij is fit, dat wel, maar ik slaap er liever nog een nachtje over", zei Koster.

Goed nieuws is dat Damil Dankerlui terugkeert van een schoring en aanwinst João Queirós direct inzetbaar is. Desondanks verwacht Koster een zwaar duel: "Kijk maar naar spelers als Tim Matavz, Bryan Linssen en Matus Bero. Dat zijn mannen die iets extra's hebben. Ik vind de wedstrijd een interesse krachtmeting." Michael Woud (heup) en Justin Ogenia (schouder) ontbreken net als vorige week bij de Tilburgers. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen