'FC Dordecht huurt Wehrmann en heeft Achahbar op proef'

19 augustus 2019, 13:58

FC Dordrecht heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jordy Wehrmann. De middenvelder wordt komend seizoen gehuurd van Feyenoord en is daarmee de vierde huurling in de selectie van de Dordtenaren. Verder is Anass Achahbar op proef bij de hekkensluiter van de Eerste Divisie.

Dat schrijft RTV Rijnmond althans. Wehrmann komt niet voor in de plannen van Jaap Stam en stond al langer in de belangstelling van FC Dordrecht. Door een blessure liep de tijdelijke overgang echter wat vertraging op. Eerder werden ook onder andere Ramón ten Hove en Ian Smeulers gehuurd van Feyenoord, terwijl onder andere Jari Schuurman en Jaron Vicario blijvend overkwamen naar De Schapenkoppen. Met de Rotterdammers heeft FC Dordrecht een officieel samenwerkingsverband. 

Voor Achahbar ligt nog geen contract klaar, maar hij kan voorlopig wel meetainen bij de ploeg die dit seizoen al verloor van NAC Breda (0-2) en FC Eindhoven (5-1). De aanvaller was eerder ook actief bij Feyenoord en kwam de laatste seizoenen uit voor NEC en PEC Zwolle. Bij die laatste club werd zijn contact eerder deze zomer verscheurd omdat er geen toekomst voor hem was.

Lees ook: Technisch manager FC Dordrecht Drijver stapt per direct op

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen