Solskjaer neemt Pogba niets kwalijk: "Paul heeft ze eerder benut"

20 augustus 2019, 09:29

Ole Gunnar Solskjaer neemt Paul Pogba niets kwalijk. De Fransman eiste tegen Wolverhampton Wanderers (1-1) de penalty op, maar hij miste. Dat betekent alweer zijn vierde gemiste penalty dit kalenderjaar. Voordat Pogba de strafschop nam, overlegde hij eerst met Marcus Rashord, die nog nooit miste vanaf elf meter.

"Zij zijn de twee aangewezen penaltynemers", citeert The Guardian Solskjaer. "Allebei zijn zij zelfverzekerd en goede penaltynemers. Degene met het meeste vertrouwen, neemt de penalty. Paul heeft ze eerder benut, dus er is geen enkel probleem. Soms neemt in een wedstrijd je zelfvertrouwen toe, soms wil je een penalty niet nemen vanwege een slechte wedstrijd. Ik heb absoluut geen probleem met spelers die de penalty opeisen."

De misser van Pogba kostte United een nieuwe voorsprong tegen Wolverhampton en mogelijk de zege. Op basis van de eerste helft leek die overwinning in de knip, maar na rust waren de rollen omgedraaid. "De eerste helft speelden wij volwassen. We domineerden en scoorden. In de tweede helft wisten we dat zij zouden komen", aldus Solskjaer. "Wij werden slordig en speelden Wolverhampton in de kaart. Zij kregen hun verdiende doelpunt, maar daarna pakten we weer de controle en hadden we kunnen winnen."

[a,http://wlnetherlandslottery.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_15b_6c_&affid=13&siteid=15&adid=6&c=,_blank,

Denk je dat Ajax in de pauze voorstaat bij APOEL Nicosia? Zet in en win tot bijna twee keer je inzet terug bij TOTO!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen