Spoorboekje: De Ligt speelt met Juventus en Liverpool - Arsenal

24 augustus 2019, 07:00   Bijgewerkt: 23 augustus 2019, 23:32

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 24 augustus.

Nieuws

De Ligt-debuut

Waar Frenkie de Jong heel veel indruk maakte bij FC Barcelona in de voorbereiding, was dat voor Matthijs de Ligt totaal anders. Het talent oogde enigszins onzeker bij de Oude Dame, desondanks gaan de meeste Italiaanse media er vanuit dat hij wél in de basis staat. Voor de verdediger is het ook te hopen dat dát dan ook anders verloopt dan bij De Jong, die verloor bij zijn officiële debuut. Dat zal Juve bij Parma vast niet gebeuren. 

Specials

Transferweekje

Het einde van de zomerse transferperiode nadert en de markt draait nog op volle toeren. Al diverse grote transfers werden rondgemaakt en als we de geruchten mogen geloven, zijn dat lang niet de laatste grote transfers die plaatsvinden. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland. 

Wedstrijden

Schalke 04 - Bayern München (18.30 uur)

Bij het mogelijke debuut van Philippe Coutinho en Ivan Perisic staat Bayern München de uitwedstrijd bij Schalke 04 te wachten. In de slotweken van de transfermarkt sloeg Der Rekordmeister nog aardig toe, waardoor ze er na de nederlaag in de Super Cup en remise tegen Hertha BSC aardig op staan. Maar nieuw puntverlies kan trainer Niko Kovac er zeker niet bij hebben, waardoor de druk aardig is toegenomen. 

Liverpool - Arsenal (18.30 uur)

Na twee wedstrijden hebben beide ploegen zes punten verzameld. Bij The Gunners maakt het voorste trio met Pepe, Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette veel indruk, maar bij de regerend Champions League-winnaar is het voorin ook niet karig wat er loopt. Welke van de twee ploegen blijft foutloos in de Premier League of komt er geen winnaar bij dit duel?

Heracles Almelo - Vitesse (19.45 uur)

Met één punt en één doelpunt is de start van het nieuwe seizoen allesbehalve overtuigend van Heracles Almelo. In eigen huis wordt daarom niet alleen kwaliteit verwacht, maar strijdlust nog veel meer. Vitesse heeft problemen op het middenveld: Thulani Serero is bij Al Jazira, terwijl Matus Bero en Charly Musonda geblesseerd zijn. Kan Heracles daar van profiteren of wordt de start nog zorgwekkender?

Voetbal op tv

13.30 uur: Norwich City - Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

15.30 uur: 1899 Hoffenheim - Werder Bremen, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel

15.30 uur: Fortuna Düsseldorf - Bayer 04 Leverkusen, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

16.00 uur: Manchester United - Crystal Palace, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

18.00 uur: Parma - Juventus, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Serie A-duel

18.30 uur: Willem II - FC Emmen, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel 

18.30 uur: Schalke 04 - Bayern München, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

19.00 uur: Real Madrid - Real Valladolid, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het La Liga-duel

19.45 uur: Heracles Almelo - Vitesse, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

20.45 uur: SC Heerenveen - FC Twente, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

20.45 uur: Fiorentina - Napoli, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: Celta de Vigo - Valencia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het La Liga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen