De Graafschap houdt Tutuarima uit handen van Sparta Rotterdam

29 augustus 2019, 15:02

Sparta Rotterdam wilde een dubbeldeal sluiten met De Graafschap door zowel Leeroy Owusu als Jordy Tutuarima aan te trekken. Dat feest gaat echter niet door voor de promovendus, aangezien laatstgenoemde zijn contract in Doetinchem heeft verlengd.

Het oude contract van de linksback liep komend jaar af. Omdat die verbintenis is opengebroken en met een jaar verlengd, blijft hij nu minimaal tot 2021 bij De Graafschap. Manager voetbalzaken Peter Hofstede is tevreden. "Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling van Jordy. Hij is een speler die heeft bewezen dat hij hier prima past. Hij gelooft in de ambitie van de club om zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie. Als je ondanks interesse van eredivisieclubs voor De Graafschap kiest, spreekt daar veel vertrouwen uit."

De 26-jarige verdediger speelt sinds 2017 voor De Graafschap, dat hem destijds overnam van Telstar. Hij is content met zijn nieuwe verbintenis. "Ik heb het hier prima naar mijn zin en ga er vanuit dat ik volgend jaar met De Graafschap in de Eredivisie speel", reageert de verdediger.

Lees ook: 'Sparta wil Tutuarima en Owusu naar Het Kasteel halen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen