Van den Brom kiest voor Ramselaar en wil meer effectiviteit

30 augustus 2019, 16:39

FC Utrecht-trainer John van den Brom beseft dat zijn elftal een stuk beter moet spelen dan vorige week tegen VVV-Venlo (1-2 verlies). De coach ging met zijn elftal onderuit tegen de Limburgse ploeg en wil tegen FC Twente beterschap en kiest mede daarom voor andere spelers. Vermoedelijk gaan Adrián Dalmau (vorige week invaller) en aanwinst Bart Ramselaar spelen.

"We hadden te veel kansen nodig om te scoren", concludeerde Van den Brom op de clubsite na het duel van vorige week. "Zij hadden drie kansen, twee doelpunten. Wij hadden twaalf kansen, één goal. Die verhoudingen moeten rechtgetrokken worden." Joris van Overeem, Simon Makienok, Justin Lonwijk en Sander van de Streek ontbreken nog altijd bij de ploeg van Van den Brom, die denkt dat het tegen FC Twente een leukere wedstrijd wordt.

"Het is nooit zo slecht als de uitslag deed vermoeden", aldus de coach. "Maar het was dus ook niet zo goed als we weleens hebben gehoord en gelezen. Twente is een elftal dat wil voetballen en durft te voetballen en openheid geeft in het spel. Het wordt een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen