Liverpool breekt clubrecord met simpele zege op Burnley

31 augustus 2019, 20:27

Liverpool heeft de koppositie in de Premier League weten vast te houden. Op bezoek bij Burnley wonnen The Reds met 0-3 door doelpunten van Trent-Alexander Arnold, Sadio Mané en Roberto Firmino. De overwinning op Burnley betekent een clubrecord voor Liverpool. De ploeg van trainer Jürgen Klopp heeft nu dertien (!) competitiewedstrijden op rij gewonnen.

De regerend Champions League-winnaar startte in zijn sterkst mogelijke opstelling op Turf Moor. Virgil van Dijk, die deze week werd verkozen tot beste speler van Europa, en Georginio Wijnaldum stonden onder meer aan de aftrap. Net zoals de laatste wedstrijden stond Adrián onder de lat bij Liverpool; eerste doelman Alisson Becker is nog altijd uit de roulatie.

Alexander-Arnold opende na een halfuur op curieuze wijze de score. De rechtsachter probeerde een voorzet te geven, maar via de rug van een tegenstander vloog de bal de kruising in. Niet veel later viel ook de 0-2. Uit een flitsende tegenaanval schoof Mané de bal binnen op aangeven van Firmino. De Braziliaan maakte tien minuten voor tijd zijn tweede competitiedoelpunt van het seizoen.

Door de zege staat Liverpool weer twee punten voor op Manchester City, dat eerder op de dag Brighton & Hove Albion met 4-0 opzij zette.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen