'Sporting Portugal overweegt ontslag van Marcel Keizer'

3 september 2019, 09:18   Bijgewerkt: 3 september 2019, 09:23

De dagen van Marcel Keizer als trainer van Sporting Portugal zijn mogelijk geteld. In Portugese media wordt openlijk gespeculeerd over het ontslag van de Nederlandse oefenmeester. Om meerdere redenen overweegt Sporting zijn coach weg te sturen.

Allereerst zijn de resultaten van Os Leões wisselvallig onder Keizer. Sporting stond niet lang geleden even bovenaan in de Portugese competitie, maar raakte de koppositie afgelopen weekend kwijt door voor eigen publiek te verliezen van Rio Ave (2-3). Begin augustus ging Sporting in de strijd om de Supertaça met liefst 5-0 onderuit tegen Benfica.

Niet alleen de wisselvallige resultaten, maar ook het spel onder Keizer baart het bestuur van Sporting zorgen. De oud-trainer van Ajax brengt niet het 'attractieve en efficiënte' voetbal wat verwacht werd toen Keizer vorig jaar november José Peseiro opvolgde. Afgelopen seizoen won Sporting onder Keizer beide Portugese bekertoernooien en eindigde de club op gepaste afstand van kampioen Benfica op de derde plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen