Groenendijk zinspeelt op andere keeper bij ADO in duel met AZ

20 september 2019 – ADO Den haag treedt komende zondagmiddag tegen AZ mogelijk aan met een andere keeper onder de lat dan afgelopen weekend tegen Feyenoord. Trainer Fons Groenendijk zegt op de persconferentie voorafgaand aan het duel met de Alkmaarders namelijk niet dat reservedoelman Mike Havekotte zijn plaats zal behouden.

Groenendijk zinspeelt op andere keeper bij ADO in duel met AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Havekotte speelde tegen Feyenoord, omdat de onbetwiste eerste doelman Robert Zwinkels geblesseerd is. Deze zomerse transferperiode trok de club een extra keeper aan in de persoon van Luuk Koopmans, die overkwam van PSV. Koopmans maakte eerder deze week sinds lange tijd weer minuten met Jong ADO tegen Jong Vitesse.

"Hij maakte een uitstekende indruk", vat Groenenkijk het optreden van Koopmans samen. Hij zinspeelt dan ook op een wijziging in het doel, aangezien hij niet aangeeft dat Havekotte hoe dan ook keept zondag. "We gaan daar morgen een knoop over doorhakken."

Niet tevreden
Mogelijk volgen er nog meer wijzigingen ten opzichte van de 3-2 nederlaag tegen de Rotterdammers. Groenendijk wil daar echter nog niet te veel over kwijt. "Ik ben op dit moment niet tevreden over wat we aan het doen zijn. De verschillen in de groep zijn niet zo heel groot, dus dan is het logisch dat je kijkt of je misschien ook wat andere mensen een kans moet geven."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd