Uitermate zwak Barça onderuit bij verrassende koploper Granada

21 september 2019, 23:07   Bijgewerkt: 22 september 2019, 12:32

FC Barcelona is zaterdagavond voor de tweede keer dit seizoen tegen een nederlaag aangelopen. De kampioen van Spanje speelde ver ondermaats en leed een verdiende 2-0 nederlaag tegen Granada, dat de nieuwe koploper van de Primera División is. Frenkie de Jong startte in de basis bij de Catalanen, maar kon de wanprestatie van Barça niet voorkomen.

In tegenstelling tot De Jong startte Lionel Messi niet. De Argentijnse sterspeler van de Catalaanse club, die midweeks tegen Borussia Dortmund (0-0) zijn rentree maakte, begon vanaf de bank en werd in de rust ingebracht door Ernesto Valverde. De trainer bracht Messi binnen de lijnen omdat zijn ploeg in de eerste helft geen vuist kon maken.

Halverwege de wedstrijd keek Barça tegen een 1-0 achterstand aan. Na een fout van zomeraankoop Junior Firpo tekende Ramon Azeez al na twee minuten voor de 1-0. Het lukten de Catalanen ook na rust niet om Granada in de problemen te brengen. De thuisploeg kwam na driekwart wedstrijd zelfs op 2-0. Arturo Vidal maakte hands in de zestien en Álvaro Vadillo schoot raak vanaf elf meter.

Hoewel Barça nog ruim de tijd had om wat aan de achterstand te doen, lukte het de titelhouder nauwelijks om gevaarlijk te worden. Granada hield simpel stand en kreeg wat het verdiende: de volle buit. Het team van Valverde blijft door de remise steken op zeven punten uit vijf wedstrijden. Granada heeft drie punten meer en gaat tijdelijk aan kop in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen