Gisteren gemist: Barça zakt door ondergrens, Inter verslaat Milan

22 september 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 21 september.

Uitermate zwak Barça onderuit bij verrassende koploper Granada

FC Barcelona is zaterdagavond voor de tweede keer dit seizoen tegen een nederlaag opgelopen. De kampioen van Spanje speelde ver ondermaats en leed een verdiende 2-0 nederlaag tegen Granada, dat de nieuwe koploper van de Primera División is. Frenkie de Jong startte in de basis bij de Catalanen, maar kon de wanprestatie van Barça niet voorkomen.

Inter wint derby van Milaan en herovert koppositie in Serie A

Inter heeft zaterdagavond ten koste van AC Milan de Derby della Madonnina gewonnen. De ploeg van trainer Antonio Conte mag zich door de 0-2 overwinning de beste van Milaan noemen. Marcelo Brozovic en Romelu Lukaku maakten in Giuseppe Meazza de doelpunten. Inter gaat door de zege weer aan kop in de Serie A.

De Boer haalt opgelucht adem na twee late doelpunten

Atlanta United heeft zaterdag op de valreep gewonnen van San Jose Earthquakes. De formatie van trainer Frank de Boer speelde het gros van de wedstrijd met een man meer, maar profiteerde daar pas in de slotfase van. Door twee late doelpunten eindigde het treffen in de MLS in 3-1

De Ligt-loos Juve wint nipt in recordwedstrijd Buffon

Juventus heeft zaterdagavond een benauwde zege geboekt op Hellas Verona. De kampioen van Italië won in eigen stadion met 2-1 van de promovendus. Matthijs de Ligt hield negentig minuten de bank warm, terwijl Gianluigo Buffon wél startte. De 41-jarige doelman speelde zijn 902de competitiewedstrijd.

Vitesse pakte dankzij Linssen zege in Airborne-wedstrijd

Vitesse heeft zaterdagavond de Airborne-wedstrijd tegen Fortuna Sittard gewonnen. De club uit Arnhem speelde niet groots en keek na tachtig minuten nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar won uiteindelijk met 4-2 van de laagvlieger. Bryan Linssen was de grote man bij Vitesse: hij scoorde in de slotfase tweemaal.

Groningen schrijft ten koste van PEC eindelijk weer drie punten bij

FC Groningen heeft zaterdag weer eens drie punten bijgeschreven. De ploeg van trainer Danny Buijs had vier duels op rij niet gewonnen, maar was in de groene kathedraal veel te sterk voor PEC Zwolle: 2-0. Groningen domineerde ongeveer het hele duel en had niks te vrezen van PEC. Ramon Lundqvist en Ajdin Hrustic scoorden voor de Trots van het Noorden, die de gevarenzone heeft verlaten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen