Diemers wil rood voor Bazoer, Slutsky beschermt Vitessenaar

22 september 2019, 09:01   Bijgewerkt: 22 september 2019, 09:11

Mark Diemers snapt niets van het feit dat Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer geen rode kaart kreeg voorgehouden in het duel met Fortuna Sittard zaterdagavond. De Fortunees werd door zijn collega in het gezicht getrapt en volgens Diemers gebeurde dat met opzet. Hij reageerde fel en ging vervolgens zelf op de bon voor zijn duw.

"De scheidsrechter kwam in de rust naar mij toe dat hij hier een gele kaart voor had moeten geven, maar als ik het zo zie, denk ik dat rood wel op zijn plek was", vertelt Diemers, die Bazoer naar eigen zeggen niets wil aan naaien, tegenover FOX Sports. "Hij zal het misschien niet met opzet doen, dat weet ik niet. Feit is wel dat hij mij met zijn noppen over mijn nek en mijn gezicht raakt. Volgens mij is dat een rode kaart." 

Slutsky

Vitesse-coach Leonid Slutsky had het incident tijdens de wedstrijd niet gezien, maar kreeg voor de camera van FOX Sports na afloop van de 4-2 zege de beelden wel voorgehouden. Hij beschermde zijn middenvelder: "Het is niets speciaals. Het was niets bijzonders", aldus Slutsky, die vond dat Bazoer geen snelheid maakte om te trappen. "Hij sprong niet op, hij trapte hem niet met opzet. Hij raakt hem maar heel licht. Hoe spelen we? We spelen toch met mannen, niet met vrouwen. Dit is hem niet wegtrappen, ik zie niets ongelofelijks."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen