Zidane na zege: "Dit was ons beste duel sinds mijn terugkeer"

23 september 2019, 09:21   Bijgewerkt: 23 september 2019, 10:19

Real Madrid won zondagavond met 0-1 van Sevilla en trainer Zinédine Zidane was erg tevreden over zijn team en sprak over 'het beste duel sinds zijn terugkeer'. Na de afstraffing tegen Paris Saint-Germain had de Koninklijke wat goed te maken.

"Dit was de beste wedstrijd sinds mijn terugkeer bij Real Madrid. De spelers hielpen elkaar op het veld", zei de Fransman tevreden tegen Marca. "Het is altijd moeilijk om negentig minuten goed te spelen, we hadden mindere periodes in de wedstrijd." De Madrilenen kennen een moeizame start van het seizoen, dus de overwinning op Sevilla komt als een mooie opsteker. De Madrilenen klimmen door de zege naar een tweede plek met elf punten uit vijf wedstrijden. "Ik moet de spelers feliciteren omdat ze alles hebben gegeven. Ik waardeer de spelers om hun grote inzet", besloot de oefenmeester. 

De Jong scoort weer niet

Luuk de Jong speelde de hele wedstrijd mee bij de thuisploeg. Hij kreeg een aantal kopkansen, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg ten onder ging. Marca was redelijk positief gestemd over het optreden van De Jong. 'De Jong viel op in de lucht. Hij vocht duels uit met Varane en Ramos. Zijn werktempo is enorm. Wel is hij minder mobiel, terwijl Lopetegui juist meer vitaliteit en actie zoekt voorin.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen