Sarri op zijn hoede voor Balotelli: "Kan Brescia een boost geven"

23 september 2019, 17:54

Voor Juventus staat er dinsdagavond alweer een nieuwe competitiewedstrijd op het menu. De nummer twee van de Serie A gaat op bezoek bij Brescia, dat in de middenmoot bivakkeert en dat dinsdag voor het eerst met Mario Balotelli zou kunnen gaan spelen. Trainer Maurizio Sarri is op zijn hoede.

Brescia staat na vier duels op zes punten. "Brescia heeft indruk op me gemaakt", zegt Juventus-trainer Sarri. "Je kunt zien dat er hard gewerkt wordt aan het team. Ze zijn goed georganiseerd, spelen mooi voetbal en zijn gevaarlijk. Brescia barst van het enthousiasme in het spel." Bij Brescia kan Mario Balotelli dinsdag voor het eerst minuten gaan maken. "We moeten op onze hoede zijn, want zijn entree kan voor een extra boost zorgen. Het wordt sowieso een tricky wedstrijd."

Matthijs de Ligt zat afgelopen weekend tegen Hellas Verona op de bank bij Juventus. De kans is aanwezig dat hij dinsdag wel in de basis staat. "Ik weet nog niet welke spelers ik rust ga geven", zei Sarri maandag. "We kijken morgen naar de staat van de spelers. Het zou kunnen dat Blaise Matuidi of Leonardo Bonucci rust gaan krijgen." Wie er sowieso niet bij is, is Cristiano Ronaldo. Hij is buiten de selectie gelaten. "Hij heeft wat last van zijn bovenbeen, maar dat is normaal na drie duels in een week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen