Berghuis over duel met AZ: "Voor vertrouwen en gevoel cruciaal"

25 september 2019, 18:47

Steven Berghuis heeft zin in de clash met AZ en denkt dat de wedstrijd belangrijk is voor Feyenoord om vertrouwen te winnen voor de rest van de competitie. Feyenoord kent tot nog toe een moeizame start, afgelopen zondag verspeelden zij opnieuw punten op bezoek bij Emmen en zullen daarom revanche willen nemen.

"We zijn er klaar voor. We hebben hele goede fases in sommige wedstrijden en dat moeten we nu langer laten zien", zegt Berghuis in gesprek met Feyenoord TV. Feyenoord heeft in eigen huis al ruim acht jaar niet meer verloren van AZ en Berghuis heeft goede hoop in het voortzetten van deze reeks. "Ik heb vertrouwen in een goede afloop. Deze wedstrijd is bepalend om vertrouwen te winnen."

Voor Berghuis wordt het Eredivisie-wedstrijd nummer honderd in hert shirt van Feyenoord. Het zal voor hem een extra speciale wedstrijd worden omdat hij drie jaar bij AZ speelde. Hij koestert nog altijd warme gevoelens voor deze club. "Die honderdste wedstrijd is een mooie mijlpaal en uitgerekend tegen AZ is dat extra mooi. Ik heb nog altijd warme gevoelens voor de mensen bij AZ. Ik heb daar stappen gemaakt en daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor", besluit de vleugelaanvaller.

Donderdagavond om 20:00 uur staan beide ploegen in de Kuip tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen