Nummer drie Leicester brengt Newcastle volgende dreun toe

29 september 2019, 19:33

Leicester City heeft Newcastle United verder in de problemen gebracht zondagmiddag. De Engelse ploeg van manager Brendan Rodgers (foto) won in eigen huis met liefst 5-0 van de in noodverkerende Magpies, die vlak voor de pauze met een man minder verder moesten na de rode kaart voor Isaac Hayden. Door de zege staat The Foxes op de derde (!) plaats in de Premier League.

Ricardo Pereira ramde na zestien minuten op heerlijke wijze de openingstreffer tegen de touwen in de verre hoek na een prachtige rush. Vervolgens werd Hayden een klein half uur later na een keiharde tackle op Dennis Praet terecht met een directe rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het duel beslist was.

Jamie Vardy (2x) en Wilfred Ndidi kwamen na de pauze op het scoreformulier namens de thuisploeg, die ook nog werd geholpen door een eigen doelpunt van Paul Dummett. Door het verlies is de crisis in Newcastle United – dat voorlaatste blijft staan - een feit, terwijl de gedachten van iedereen in Leicester ongetwijfeld teruggaan naar 2016, toen de club kampioen van Engeland werd. Dat scenario is uiteraard nog héél ver weg, maar komend weekend speelt het tegen Liverpool - de oude club van Rodgers - een serieuze topper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen