Selectie Roda JC traint rest van de week achter gesloten deuren

30 september 2019, 23:53

Vanwege alle onrust traint de selectie van Roda JC de rest van de week achter gesloten deuren. Dat heeft de clubleiding maandagavond bepaald. Roda is verwikkeld in een bestuurscrisis met Mauricio Garcia de la Vega als hoofdrolspeler. De club en supporters willen van hem af. De Mexicaan werd in de zomer nog binnengehaald als beoogd eigenaar.

De soap bereikte vrijdag tijdens Roda JC - De Graafschap (1-1) een kookpunt. Woedende supporters zetten De la Vega het stadion uit. Maandag bleef het kantoorpersoneel uit onvrede thuis. Inmiddels is duidelijk dat Roda probeert de relatie met De la Vega te beëindigen. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/356856/multimiljonair-uit-ict-wereld-wil-roda-jc-gaan-helpen/,_blank,Ook staat met multimiljonair Stijn Koster al een opvolger klaar].

De la Vega: "Ik voelde me onveilig

Ondertussen wil hoofdtrainer Jean-Paul de Jong zijn selectie zo rustig mogelijk voorbereiden op de aanstaande competitiewedstrijd van vrijdag tegen Telstar. Ook sportief gaat het dramatisch met Roda. Ondanks het gelijkspel tegen De Graafschap, staat de club uit Kerkrade zeventiende in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen