Liverpool komt met schrik vrij in thriller tegen Salzburg

2 oktober 2019, 23:08   Bijgewerkt: 2 oktober 2019, 23:55

In een ongelofelijk spectaculaire wedstrijd heeft Liverpool met 4-3 gewonnen van RB Salzburg. Na ruim een half uur spelen stond het al op een comfortabele 3-0 voorsprong. In de tweede helft knokten de gasten zich op bijzonder knappe wijze terug tot 3-3. Mohammed Salah zorgde uiteindelijk alsnog voor een overwinning voor The Reds.

Liverpool, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, begon voortvarend aan de wedstrijd. Sadio Mané, ex-speler van RB Salzburg, ging de combinatie aan met Roberto Firmino en schoot langs de keeper de 1-0 binnen. Liverpool gooide zoals altijd veel energie in de wedstrijd en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. Linksback Andy Robertson zette een aanval zelf op en tikte de bal als een echte spits binnen bij de eerste paal. Mo Salah maakte uit een rebound nog voor rust de derde treffer voor Liverpool, waarna Hee-Chee-Wan de eretreffer voor Salzburg maakte: 3-1.

Liverpool heeft door deze overwinning de eerste punten binnen en staat nu samen met Salzburg tweede in de poule achter Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen