Groep I: Weghorst en Bruma boeken met Wolfsburg gelijkspel

3 oktober 2019, 21:08

Wout Weghorst heeft VfL Wolfsburg niet aan een Europese zege bij Saint-Etienne kunnen helpen. Op Franse bodem bleef het donderdagavond 1-1. Oleksandria tegen AA Gent leverde in groep I precies hetzelfde resultaat op (1-1) in Groep K.

Saint-Etienne - VfL Wolfsburg 1-1

Het spektakel in Frankrijk zat 'm vroeg in de eerste helft. Na dertien minuten opende Timothée Kolodziejczak de score voor de thuisploeg, twee minuten later was het alweer gelijk. William zorgde voor de 1-1. Weghorst kon tegen Saint-Etienne geen poten breken. De spits werd na een uur gewisseld. Opvallend was de basisplaats voor Jeffrey Bruma (links op foto). De verdediger speelt amper voor Wolfsburg, maar deed tegen Sain-Etienne negentig minuten mee. Door het punt gaan de Duitsers nog wel aan kop van de groep. 

Oleksandria - AA Gent 1-1

De remise is vooral vanuit Nederlands oogpunt een goed resultaat. Daardoor pakt Oekraïne - concurrent van Nederland op de coëfficiëntenlijst - deze Europese week niet de volle buiten. Oleksandria kwam ook nog vroeg op achterstand door Laurent Depoitre. Na een dik uur spelen bepaalde Artem Sitalo de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen