Internazionale in ieder geval voor even weer koploper in Italië

29 oktober 2019, 23:04

Internazionale heeft voor even de koppositie in Italië terug. De club van basisspeler Stefan de Vrij zegevierde dinsdagavond bij Brescia (1-2), waar Mario Balotelli in de spits speelde. Door een eigen doelpunt van Milan Skriniar werd het in de laatste vijftien minuten nog even billenknijpen voor Inter.

Martinez en Lukaku hadden de Nerazzurri aan een 0-2 voorsprong geholpen. De openingstreffer van Martinez na dik twintig minuten kwam met het nodige fortuin tot stand. Een afstandsschot van de Argentijn werd van richting veranderd en kreeg doelman Enrico Alfonso het nakijken. Het doelpunt van Lukaku in de tweede helft was pure klasse. Een strak schot in de verre hoek was onhoudbaar voor Alfonso.

Inter moest in het slot van de wedstrijd bij de les blijven. Na een vlotte aanval van Brescia tikte Skriniar de bal achter zijn eigen doelman. In het restant van de wedstrijd werd Inter teruggedrongen op eigen helft, maar bleef de gelijkmaker uit en staat het na tien wedstrijden bovenaan in de Serie A. Juventus kan die koppositie morgen overnemen, mits de Oude Dame wint van Genoa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen