Viergever: PSV'ers weinig te verwijten, Dumfries baalt

10 november 2019, 17:46   Bijgewerkt: 10 november 2019, 18:09

Nick Viergever vindt niet dat de spelers van PSV zichzelf veel kunnen verwijten na de nieuwe domper op bezoek bij Willem II. De verdediger zag dat de Eindhovenaren helemaal niet zo slecht voor de dag kwamen in Tilburg. "Willem II krijgt drie kansen, waarvan er eentje buitenspel was, en ze schieten er twee binnen", baalde hij.

Tegenover het Eindhovens Dagblad ging hij in op de nederlaag. "We kwamen al snel achter, dat was een tik. Daarna pakken we het op, geven we niet op, en proberen we aan de bal controle te krijgen. Dat lukte in mijn ogen behoorlijk, al kwamen we niet tot echte kansen", analyseerde Viergever. "Je zit in de hoek waar de klappen vallen, maar we blijven vechten."

'Vertrouwen in Van Bommel'

PSV-verdediger Denzel Dumfries was kritischer op het optreden van zijn team tegenover FOX Sports. "We zijn als team heel diep gezonken", baalde hij. "We zitten er goed doorheen, iedereen ziet dat we vertrouwen missen en dat het op dit moment niet goed gaat."

Volgens de back heeft het niet te maken met trainer Mark van Bommel. "We hebben nog zeker vertrouwen in hem. We zijn één team, doen het met z'n allen en iedereen maakt fouten in het proces. Maar wij moeten dit omdraaien", zei Dumfries.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen