Boze MVV-fans mijden uitwedstrijden na strengere regelgeving

13 november 2019, 15:27

De supporters van MVV hebben een forse maatregel genomen richting de eigen club. De fans hebben besloten om geen reizen meer naar uitduels te organiseren en die zelfs te mijden. Ze zijn de verstrengde maatregelen beu en eisen tevens het vertrek van de clubleiding.

Dat laten ze weten op Facebook. De nieuwe regels behelsen onder andere dat fans geen alcohol mogen drinken, er een verscherpte legitimatie-controle plaatsvinden en ze soms al een uur voor het duel start in het stadion van de tegenstander moeten zijn. Daar zijn ze het volstrekt mee oneens, zo schrijft de Angel Side en Oud-Ultras op hun Facebook.

Lees ook: Supporters MVV laten uit protest tribunes tien minuten leeg

Vanaf heden zal MVV een stuk minder steun krijgen bij uitsupporters, alleen de reguliere supportersclub zal nog reizen organiseren. De actie is tevens een statement richting directeur Paul Penders, trainer Fuat Usta en technisch directeur Ron Elsen: het trio moet in de ogen van deze fans vertrekken.

Het is al langer onrustig rondom de club, die op de negentiende plaats staat in de Eerste Divisie. De fans zijn ontevreden, terwijl ook op andere vlakken er onrust heerst. 'Sponsoren zijn ontevreden, stewards staken, key-personeel verlaat de club en opvolgers worden niet tijdig aangetrokken, partners zijn ontevreden, supporters worden niet meer betrokken in besluitvorming en toeschouwers aantallen nemen pijlsnel af', schreef de achterban eerder al. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen