Misidjan succesvol in beroep tegen onvoorwaardelijke celstraf

25 november 2019 – Profvoetballer Virgil Misidjan is veroordeeld tot een onvoorwaardelijke taakstraf van 240 uur. De oud-speler van Willem II, momenteel actief bij 1. FC Nürnberg, hoeft niet de gevangenis is: zijn celstraf werd omgezet in een voorwaardelijke gevangenisstraf van 58 dagen. Eerder nog moest hij wel de cel in, maar dat is nu niet het geval.

Misidjan succesvol in beroep tegen onvoorwaardelijke celstraf

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Daarmee heeft het beroep van Misidjan dus wel geholpen voor de mishandeling van een 68-jarige man uit Roosendaal. Het duo kreeg ruzie nadat Misidjan zijn auto op een verkeerde plek had geparkeerd en die vervolgens niet wilde weghalen. Het slachtoffer zou voor de vechtpartij hebben gesuggereerd dat de auto 'vast' gestolen was.

Het slachtoffer liep meerdere breuken op en moest maanden revalideren, waardoor het hof spreekt van zware mishandeling. Misidjan had de man voor de uitspraak financieel al schadeloos gesteld met de betaling van een fors bedrag, wat in zijn voordeel sprak bij de uitspraak van de rechter. Momenteel speelt Misidjan voor 1. FC Nürnberg, al staat hi langs de kant met een blessure.

Lees ook: Misidjan in beroep tegen celstraf van half jaar

Reacties

Eredivisie

gerelateerd