Van Bommel: "Of ik het nog aan de praat krijg? Natuurlijk"

29 november 2019, 00:03

Mark van Bommel heeft het nog niet op de rit bij PSV. De Eindhovense club toonde afgelopen weekend tegen sc Heerenveen tekenen van herstel, maar kreeg donderdag in de Europa League weer een flink tik te verwerken. Door de 4-0 nederlaag tegen Sporting Portugal ligt PSV uit het toernooi.

"Of dat een afgang is? Ja. Als je ziet hoe het tot stand komt… in het eerste kwartier sta ja al met 2-0 achter. Dan maak je het jezelf zo ontzettend moeilijk. Bij de eerste ingooi staat de organisatie niet goed en bij de tweede ingooi gebeurt hetzelfde. Bruno Fernandes is gewoon een heel goede speler, die mag je niet zo vrij laten lopen", analyseert Van Bommel voor de camera van FOX Sports de vroege tegengoals.

Volgens Van Bommel heeft PSV het thuis tegen LASK Linz laten liggen. Dat duel eindigde in 0-0. "We kregen ontzettend veel kansen en speelden heel erg goed. Dan heb je negen punten en kun je de laatste thuiswedstrijd winnen. Dat hebben we niet gedaan, waardoor we het onszelf heel moeilijk hebben gemaakt", gaat hij verder.

De mindere periode is volgens Van Bommel onder meer te verklaren door het jeugdige team van PSV. "Deze groep is zó jong. Als je met deze groep twee tot drie jaar verder bent, ga je er hier niet zo makkelijk af", aldus de trainer, die nog steeds vindt dat PSV ten opzichte van vorig jaar in de breedte een betere selectie heeft. "Als je het analyseert: we zijn Luuk de Jong, Lozano en Angeliño kwijtgeraakt. Dat zijn bij elkaar vijftig goals en twintig assists. Dat is moeilijk te vervangen. Of het een mislukt seizoen is? We liggen uit Europa en wilden graag overwinteren. Of ik nog perspectief zie? Dat zie ik altijd. Of ik het weer aan de praat krijg? Ja, natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen