Advocaat zag twee gezichten van Feyenoord en looft Kökcü

1 december 2019, 20:42

Feyenoord liet tegen PEC Zwolle twee gezichten zien, zo is trainer Dick Advocaat ook opgevallen. De oefenmeester stelde vast dat Feyenoord het voor de pauze prima deed, maar dat het na de rust ver terugviel.

Feyenoord won met 1-0 en mocht achteraf niet eens klagen. "We hadden prachtige aanvallen en controleerden de wedstrijd, maar dat konden we in de tweede helft niet volhouden", zegt de trainer tegen FOX Sports. "We bleven zoeken naar de tweede goal en dat is begrijpelijk, maar je kunt soms ook het tempo eruit halen en de momenten zoeken. We leden soms veel te snel balverlies en kwamen goed weg."

Dat zijn ploeg in de tweede helft wat wegzakte, vindt Advocaat niet zo vreemd. "Sommige spelers zaten er redelijk doorheen, al is dat geen schande. We hebben donderdag tegen Rangers alles moeten geven om bij te blijven. Dan blijkt dat je het op zondag moeilijk een hele wedstrijd vol kan houden."

Via de clubkanalen sprak Advocaat zich zondag lovend uit over middenvelder Orkun Kökcü. "Het is een genoegen om naar hem te kijken. Orkun is een heel, héél groot talent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen