Oosting maximaal vier weken als interim bij Vitesse

3 december 2019, 13:31

Joseph Oosting zal in principe hoogstens vier weken de leiding hebben over het eerste elftal van Vitesse. De interim-coach van Vitesse heeft namelijk voor vier weken dispensatie gekregen van de KNVB om trainer te zijn in Arnhem. "In die tussentijd gaan we op zoek naar een trainer van buitenaf. Ik ga niet in op namen, want die vragen kan ik de komende vier weken dan telkens gaan beantwoorden", aldus Mohammed Allach.

Dat zei de technisch directeur tegenover Omroep Gelderland. Oosting bevestigt dat hij maximaal drie á vier weken – vermoedelijk tot de winterstop – voor de groep staat bij Vitesse. "Ik was verrast dat ze bij mij uitkwamen. Ik had gedacht dat ze bij Sturing uit zouden komen, maar uiteindelijk kwamen ze bij mij. En dan vind ik dat ik het verplicht ben om de club te helpen", zei Oosting, die als trainer van het beloftenteam werkzaam was bij Vitesse.

 

Lees ook: Vitesse: Oosting interim-coach

Sturing stond uiteindelijk niet open voor een tijdelijke periode bij het eerste team, zo liet Allach weten. Met Feyenoord als eerste tegenstander, kan Oosting zijn borst natmaken, zo beseft hij tegenover De Gelderlander. "Over de speelstijl kan ik niet veel zeggen. We gaan dit allemaal samen met de staf bespreken. Uiteindelijk moeten we samen een strijdplan neerleggen. Vitesse is heel hard toe aan een overwinning. Dat heeft prioriteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen