Gisteren gemist: Liverpool wint derby, Van Marwijk ontslagen

5 december 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 4 december.

Liverpool steviger aan kop na overwinning in doelpuntrijke derby

De Merseyside Derby is woensdagavond een prooi geworden voor Liverpool. The Reds waren op Anfield met 5-2 te sterk voor de geplaagde stadsgenoot. Liverpool heeft door de overwinning de eerste plaats in de Premier League steviger in handen, terwijl Everton naar een degradatieplaats zakt. De coach van The Blues, Marco Silva, lijkt te moeten vrezen voor zijn baan.

Van Marwijk aan de kant gezet bij Verenigde Arabische Emiraten

Bert van Marwijk is niet langer bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. De bond van het land communiceert via de officiële kanalen dat de 67-jarige trainer is ontslagen. Van Marwijk was sinds maart in dienst als bondscoach van de VAE.

Mourinho met Spurs onderuit bij terugkeer op Old Trafford

De rentree van José Mourinho op Old Trafford is niet geworden wat de Portugees ervan hoopte. Tottenham Hotspur was woensdagavond niet opgewassen tegen Manchester United, dat de Engelse kraker met 2-1 won. Marcus Rashford was de grote man bij The Red Devils: hij nam de complete doelpuntenproductie van de thuisploeg voor zijn rekening.

Leicester City dendert door, Mount bezorgt Chelsea zege

Leicester City heeft woensdagavond voor de zevende keer op rij gewonnen in de Premier League. Voor eigen publiek waren The Foxes met 2-0 te sterk voor hekkensluiter Watford. Chelsea maakte eveneens geen fout: door doelpunten van Tammy Abraham en Mason Mount werd Aston Villa met 2-1 verslagen.

'Bij Vitesse opgestapte Slutsky in gesprek met AEK Athene'

Leonid Slutsky stapte afgelopen vrijdag op als trainer van Vitesse, maar heeft mogelijk nu alweer een nieuwe club gevonden. Volgens De Gelderlander is de Russische oefenmeester in beeld bij AEK Athene. Slutsky heeft naar verluidt al met een delegatie van de Griekse club gesproken.

Jonge veldbestormer zet van Ziyech gekregen shirt op eBay

De wedstrijd tussen Lille en Ajax werd vorige week even onderbroken door een jonge veldbestormer die op Hakim Ziyech afstormde. Het jochie kreeg een knuffel van zijn idool en na afloop ook het wedstrijdshirt van de Ajacied. Dat shirt staat inmiddels te koop op eBay.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen