Gerrard dichtbij akkoord over nieuw contract bij Rangers

11 december 2019, 15:52

Steven Gerrard is dichtbij het tekenen van een nieuw contract bij Rangers FC. Dat heeft de trainer zelf gezegd op de persconferentie van de Schotse club. De voormalig aanvoerder van Liverpool is sinds vorige zomer bij de club en werd in zijn eerste seizoen tweede achter Celtic.

Gerrard begon zijn trainerscarrière in de jeugd van Liverpool, waarna hij in 2018 bij Rangers neerstreek. In Schotland is hij bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Met het nieuwe contract zou Gerrard tot medio 2024 vastliggen in Glasgow. "De club heeft mij ongeveer tien dagen geleden benaderd en het is een simpele beslissing als je het mij vraagt", sprak hij op de persconferentie. "Ik ben heel gelukkig hier en hongerig om net zo succesvol te worden als vroeger. Het is nog even afwachten wanneer ik precies ga tekenen", besluit hij.

Rangers staat momenteel tweede in de Schotse competitie, twee punten achter koploper Celtic. Afgelopen weekend was diezelfde club in de finale van de Schotse League Cup nog met 1-0 te sterk. Celtic heeft de laatste tien Schotse prijzen gewonnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen