Officieel: Gerrard verlengt contract bij Rangers

13 december 2019, 11:36   Bijgewerkt: 13 december 2019, 11:44

Steven Gerrard blijft voorlopig de trainer van Rangers FC. De Engelsman heeft een nieuw contract getekend wat hem tot de zomer van 2024 in Glasgow houdt. Dat maakt de Schotse topclub vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen. Gerrard is verheugd met de verlenging. "Ik ben extreem blij, we zijn op de goede weg met de club", zei hij.

Naast Gerrard heeft ook de rest van de technische staf bestaande uit Gary McAllister, Michael Beale, Tom Culshaw, Colin Stewart, Jordan Milsom, Mark Waller, Scott Mason en Graeme Stevenson nieuwe contracten getekend. De ploeg staat momenteel op de tweede plaats in de Schotse competitie en reikte eerder dit seizoen al tot de finale van de Schotse League Cup.

De contractverlenging van Gerrard zat er al een tijdje aan te komen, maar werd vrijdagochtend officieel gemaakt. "Het doet me denken aan de dag dat ik hier binnen kwam. Ik ben heel erg trots dat ik mijn contract nu verleng. Ik ben net als speler loyaal en heb vertrouwen in de toekomst. We zijn de goede weg ingeslagen, maar we willen door met de club. We zijn nog niet waar we willen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen