Mourinho treft oude club Chelsea: "Ik ben honderd procent Spurs"

20 december 2019, 18:20   Bijgewerkt: 20 december 2019, 18:28

Tottenham Hotspur speelt zondag de belangrijke wedstrijd tegen Chelsea. Voor José Mourinho een weerzien met de club waar hij zijn grootste successen behaalde. Toch voelt hij geen extra emoties richting deze wedstrijd. "Mijn club is nu Tottenham, voor de volle honderd procent", zei hij stellig.

Mourninho staat zondag lijnrecht tegenover Chelsea-manager Frank Lampard. Juist Lampard was een van de dragende spelers in de periode dat de Portugees drie landstitels won met Chelsea. In aanloop naar de ontmoeting was de oefenmeester dat niet vergeten, al gunt hij Lampard zondag niets. "Ik hoop dat hij zondag verliest", zei hij op de persconferentie. "Ik ben hem altijd dankbaar voor wat hij mij heeft gegeven als speler. Niets brengt daar verandering in, ik houd van die man."

Op de persconferentie liet de manager blijken weinig emotionele gevoelens te hebben bij de wedstrijd van zondag. "De verhalen eromheen maken mij niks uit. Ik heb daar een geweldige periode in mijn leven gehad en zou er niks van willen veranderen. Maar zondag gaat het niet om mijn verleden. Het gaat om mijn club. Dat is Tottenham nu", sprak hij terwijl hij zijn vinger op het clublogo van The Spurs drukte. "Ik ben honderd procent Tottenham. Ik heb alles gegeven voor mijn clubs in het verleden, maar dat ligt nu achter me. Het is gemakkelijk om deze wedstrijd te spelen."

Gezien de ranglijst wordt de wedstrijd in ieder geval een interessante ontmoeting. Chelsea bezet momenteel de vierde plaats en heeft drie punten meer dan nummer vijf Tottenham. The Blues verloren de laatste twee wedstrijden in de competitie, terwijl Mourinho met Spurs in de competitie alleen van Manchester United verloor onder zijn bewind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen