United pakt kerstcadeau Newcastle uit en wint simpel

26 december 2019, 20:23   Bijgewerkt: 26 december 2019, 22:52

Manchester United heeft een probleemloze Boxing Day gekend in eigen huis tegen Newcastle United. Hoewel de ploeg van Jetro Willems op voorsprong kwam op Old Trafford, had de thuisploeg met hulp van de bezoekers weinig moeite om de zaken om te draaien en via Anthony Martial (2x), Mason Greenwood en Marcus Rashford ruim te winnen: 4-1.

Hoewel Matthew Longstaff net als in het heenduel tussen beide ploegen de score opende al na ruim een kwartier, stond United eigenlijk geen moment serieus onder druk. Tien minuten na de openingstreffer schoot Martial uit een combinatie namelijk de gelijkmaker tegen de touwen en het team met Willems negentig minuten binnen de lijnen hielp United bovendien in het zadel met wat kerstcadeautjes.

De eerste werd op fraaie wijze uitgepakt door Greenwood, die de bal in de voeten kreeg gespeeld en vervolgens snoeihard uithaalde van buiten het zestienmetergebied (2-1). De bal ging via de onderkant van de lat keihard binnen. Direct na de thee pikte Martial een veel te korte terugspeelbal op en kon vervolgens simpel oog-in-oog met keeper Martin Dúbravka aan alle spanning een einde maken: 4-1.

Vlak voor de pauze had Rashford namelijk de derde goal namens United aangetekend, dat vervolgens het duel rustig uitspeelde. In het laatste half uur konden de United-fans alvast aan het verlate kerstdiner - en vertrokken grotendeels ook allemaal voortijdig, want er gebeurde niets noemenswaardigs in het laatte deel. Door de zege stijgt United wel enkele plekken, terwijl Newcastle United nét in het linkerrijtje blijft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen