PSV houdt vertrouwen in Bruma, Van Osch wil zich laten zien

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 januari 2020 – PSV gelooft nog volledig in vleugelaanvaller Bruma. Hoewel de op Mateja Kezman na duurste aankoop ooit van de Eindhovenaren in de eerste seizoenshelft amper kon overtuigen en al snel zijn basisplaats verloor, blijft hij 'gewoon' actief bij de nummer drie van Nederland. Hij behoudt het vertrouwen van de technische staf.

PSV houdt vertrouwen in Bruma, Van Osch wil zich laten zien

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad over Bruma, die vanwege problemen met zijn paspoort later aansloot op het trainingskamp. Het is wellicht typerend voor zijn eerste seizoenshelft, die ook maar moeilijk op gang kwam. In totaal deed de aanvaller 25 keer mee bij PSV, waarin hij vijf keer scoorde en vier assists gaf. Volgens de regionale krant hoopt interim-coach Ernest Faber dat de buitenspeler – die door de blessure van Donyell Malen voorin meer uitzicht heeft op speeltijd – zich kan 'resetten' in de tweede seizoenshelft.

Van Osch hoopt op speeltijd
Verder keerde Yanick van Osch na een jaar blessureleed weer terug bij de eerste selectie in het trainingskamp en hoopt na de winterstop weer minuten te maken. "Mijn precieze programma is nog niet besproken, maar ik ga er vanuit dat ik vanaf nu weer een aantal wedstrijden bij Jong PSV ga keepen. Het is aan mij om mezelf weer te laten zien en het hoogst haalbare niveau te halen", aldus de doelman, die beschikt over een aflopende verbintenis.

Lees ook: Geblesseerd geraakte Van Osch krijgt nieuw contract van PSV

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd