PSV houdt vertrouwen in Bruma, Van Osch wil zich laten zien

7 januari 2020, 08:50

PSV gelooft nog volledig in vleugelaanvaller Bruma. Hoewel de op Mateja Kezman na duurste aankoop ooit van de Eindhovenaren in de eerste seizoenshelft amper kon overtuigen en al snel zijn basisplaats verloor, blijft hij 'gewoon' actief bij de nummer drie van Nederland. Hij behoudt het vertrouwen van de technische staf.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad over Bruma, die vanwege problemen met zijn paspoort later aansloot op het trainingskamp. Het is wellicht typerend voor zijn eerste seizoenshelft, die ook maar moeilijk op gang kwam. In totaal deed de aanvaller 25 keer mee bij PSV, waarin hij vijf keer scoorde en vier assists gaf. Volgens de regionale krant hoopt interim-coach Ernest Faber dat de buitenspeler – die door de blessure van Donyell Malen voorin meer uitzicht heeft op speeltijd – zich kan 'resetten' in de tweede seizoenshelft.

Van Osch hoopt op speeltijd

Verder keerde Yanick van Osch na een jaar blessureleed weer terug bij de eerste selectie in het trainingskamp en hoopt na de winterstop weer minuten te maken. "Mijn precieze programma is nog niet besproken, maar ik ga er vanuit dat ik vanaf nu weer een aantal wedstrijden bij Jong PSV ga keepen. Het is aan mij om mezelf weer te laten zien en het hoogst haalbare niveau te halen", aldus de doelman, die beschikt over een aflopende verbintenis.

Lees ook: Geblesseerd geraakte Van Osch krijgt nieuw contract van PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen