'Terugkeer Troost in RvC Feyenoord geen zekerheid'

10 januari 2020, 21:16

De terugkeer van Sjaak Troost bij Feyenoord in de Raad van Commissarissen is een stuk minder zeker dan eerder werd gecommuniceerd. Hoewel de man die de afgelopen maanden interim-technisch directeur was een plek in de RvC was beloofd bij zijn tijdelijke aanstelling, is er mogelijk een kink in de kabel gekomen.

Dat schrijft RTV Rijnmond. Troost bood zich in de zomer aan als tijdelijke technisch directeur toen er geen geschikte kandidaat werd gevonden, waarbij gecommuniceerd werd dat hij daarna weer terug zou keren in de RvC. Daarvoor heeft hij echter wel een voordracht nodig van de Vrienden van Feyenoord en die zou er aanvankelijk wel zijn, maar is nu toch twijfelachtig geworden.

Lees ookInterim 'td' Troost gewoon terug in RvC van Feyenoord

Een deel van de club zou het een slechte zaak vinden als iemand van de directie terugkeert in het controlerende orgaan van de club, zeker omdat de periode van Troost als 'td' geen onverdeeld succes was. Hoewel er nog twee vrije plekken zijn in de RvC, is het twijfelachtig of Troost opnieuw wordt voorgedragen. Als dat niet het geval is, kan hij niet terug naar zijn oude plek. Inmiddels is Frank Arnesen aangesteld als de nieuwe technisch directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen