De Boer haalt met verdediger Meza (29) opvolger van Pirez

10 januari 2020, 23:48

Frank de Boer heeft zich voor komend MLS-seizoen versterkt met Fernando Meza. De centrale verdediger komt over van het Mexicaanse Necaxa, waar hij een vaste kracht was. De 29-jarige Argentijn, die de opvolger is van Leandro Gonzalez Pirez, speelde één interland in zijn loopbaan tot dusver.

"Fernando is een atletische centrale verdediger, die een onmiddellijke versterking is van onze achterhoede", aldus Atlanta United's technisch directeur Carlos Bocanegra. "Hij heeft meer dan tien jaar ervaring opgedaan in Argentinië, Chili en Mexico." Meza speelde voor zijn periode bij Necaxa namens Colo Colo, San Lorenzo, CD Palestino en Olimpo. In Europa was hij nog niet actief als voetballer.

Meza is zeker niet de eerste aanwinst van De Boer. Eerder kwamen ook Emerson Hyndman (Bournemouth), Anton Walkes (Portsmouth), Patrick Nielsen (Michigan States) en Brooks Lennon (Real Salt Lake) al naar Atlanta United. Atlanta United begint in februari aan het nieuwe seizoen met een CONCACAF Champions League-duel: FC Motagua uit Honduras is de tegenstander.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen