Bod op Memisevic, Absalem wacht en Benschop vertrekt

13 januari 2020, 07:52

AEK Athene heeft zich officieel gemeld bij FC Groningen voor Samir Memisevic. De Grieken willen de Bosniër tot het einde van het seizoen huren en dan in de zomer kopen, maar Groningen vindt het bod te laag. Linksback Amir Absalem zit in de wachtkamer voor zijn huur naar Almere City, terwijl Charlison Benschop zo goed als zeker vertrekt naar Apollon Limasol.

"Ze hebben hun interesse aan ons kenbaar gemaakt, maar op dit moment is het niet interessant genoeg om Memisevic te laten gaan", laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus namens FC Groningen weten aan het Dagblad van het Noorden. Het voorstel van Athene was om nu twee ton te betalen voor een huurperiode tot het einde van het seizoen, om Memisevic vervolgens in de zomer definitief in te lijven voor nog eens 600.000. "Wij houden hem er graag bij. We gaan een belangrijke tweede seizoenshelft tegemoet, waarbij we hem heel goed kunnen gebruiken."

Door de ontwikkelingen rond Memisevic zit Absalem in de wachtkamer om zijn tijdelijke transfer naar Almere City af te ronden. De linksback wilde verhuurd worden aan de Eerstedivisionist, maar bij een vertrek van de Bosniër wordt de spoeling achterin ineens wel erg dun. "Het één heeft weer gevolgen voor het ander en uiteindelijk valt alles samen. We gaan de situatie rond Absalem rustig bekijken om vervolgens een keuze te maken en zijn intussen heel tevreden over de ontwikkeling die hij doormaakt."

Tot slot is de transfer van Benschop naar Apollon Limasol bijna rond. De spits zit momenteel op Cyprus om de laatste details van zijn contract rond te maken. "De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium. Ik denk dat het tot een akkoord komt", sprak Fledderus. We zien het lastige van zijn situatie en hebben gezegd bereid te zijn om mee te denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen