Napoli haalt tweede versterking, maar leent deze ook direct uit

20 januari 2020, 14:56

Napoli heeft de transfer van Amir Rrahmani afgerond. De Napolitanen nemen de verdediger over van Hellas Verona, maar laat de verdediger het seizoen op huurbasis afmaken in Verona. De 25-jarige verdediger sluit zodoende pas in de zomer aan bij I Partenopei.

Napoli was door de langdurige blessure van Faouzi Ghoulam al langere tijd op zoek naar een extra verdediger, terwijl ook centrale verdediger Kalidou Koulibaly al langere tijd in verband wordt gebracht met een vertrek uit Napels. Met de mandekker van Verona heeft het er volgend seizoen in ieder geval een extra optie bij in de achterhoede.

Rrahmani kwam afgelopen zomer pas naar Italië, toen nam Hellas Verona hem voor ongeveer twee miljoen euro over van Dinamo Zagbreb. In Noord-Italië maakte de verdediger een ijzersterke indruk en speelde hij tot dusver in alle duels mee. Volgens de Italiaanse media heeft Napoli een slordige veertien miljoen euro over voor de Kosovaar. Het is alweer de tweede aanwinst van de kwakkelende ploeg. Eerder werd middenvelder Stanislav Lobotka al overgenomen van Celta de Vigo, met deze transfer was ook al twintig miljoen euro gemoeid. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen