Dreun bekeruitschakeling achtervolgt Willem II fysiek nog

24 januari 2020 – Willem II heeft ook komend weekend mogelijk nog flink last van de bekeruitschakeling tegen sc Heerenveen. Niet alleen dreunt de pijn van de exit na strafschoppen nog na, ook fysiek hebben de Tilburgers een vervelend gevoel overgehouden aan het treffen in het Abe Lenstra Stadion. Achter de namen van Bart Nieuwkoop, Pol Llonch en Vangelis Pavlidis staat namelijk een vraagteken voor komend weekend als PEC Zwolle op bezoek komt.

Dreun bekeruitschakeling achtervolgt Willem II fysiek nog

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat laat Adrie Koster weten op de clubsite. "Het is tot op heden een pittige week geweest", zei Koster over de verlenging en strafschoppen tegen sc Heerenveen, waarin werd verloren. De oefenmeester verplaatste de training en daarmee is voor hem de kous af. Zoeken naar excuses doet hij niet. "Het is aan ons als staf om binnen de tijd die we hebben het team klaar te stomen voor deze wedstrijd."

En makkelijk wordt dat niet, ondanks dat er uit nog met 1-3 gewonnen werd. Koster: "Stegeman heeft de speelstijl van Zwolle namelijk aangepast, waardoor ze bij het balbezit van de tegenstander als het ware met vijf verdedigers spelen. We zullen daar op de juiste manier mee om moeten gaan en vol gas geven om de punten te pakken."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd