Solskjaer geeft Sanchéz nog niet op: "Ongelijk bewijzen"

28 januari 2020, 14:00

Ole Gunnar Solskjaer heeft de hoop op een doorbraak van Alexis Sanchéz nog niet opgegeven bij Manchester United. De Chileen is momenteel op huurbasis actief bij Internazionale en keert in de zomer terug naar Engeland. Daar gaat hij zich bewijzen, verwacht de Noorse trainer.

De 31-jarige buitenspeler kwam in januari 2018 over van Arsenal, maar maakte de verwachtingen ondanks zijn gigantische salaris niet waar. Hij was de best verdienende speler van de selectie, maar kwam tot dusver niet verder dan 5 goals in 45 duels voor United. Door blessures heeft hij tot dusver slechts zeven wedstrijden gespeeld voor Internazionale. Solskjaer verwacht desondanks dat hij in de zomer nog kan imponeren bij Manchester United.

"Alexis komt terug in de zomer en zal iedereen het ongelijk bewijzen", zegt Solskjaer tegen BBC. De trainer wacht overigens rustig af of de club nog in staat is om deze winter een nieuwe speler te halen. Bruno Fernandez van Sporting Portugal wordt al langere tijd als versterking genoemd. "Het is een lastige transferperiode. Dat is niets nieuws, dat is altijd zo in januari. Geen enkele club wil zijn beste spelers verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen