Shrewsbury Town loopt half miljoen mis door B-team Liverpool

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 februari 2020 – Shrewsbury Town is allesbehalve blij met het feit dat Liverpool in de wedstrijd in de FA Cup dinsdagavond aantreedt met het tweede team. Door die beslissing krijgt de club uit de League One namelijk een stuk minder geld. Coach Sam Ricketts vindt het daarom dan ook jammer, ondanks dat het de sportieve kansen wel vergroot en hij zijn collega-trainer wel begrijpt. 

Shrewsbury Town loopt half miljoen mis door B-team Liverpool

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Door de devaluatie van de wedstrijd, wordt deze niet rechtstreeks op tv uitgezonden en is de prijs van een wedstrijdticket verlaagd naar vijftien pond. Om die reden loopt Shrewsbury Town, dat ook recht heeft op een deel van alle inkomsten, ruim een half miljoen euro mis. "En voor ons telt elke penny", zei Ricketts, die aangaf dat de club graag het veld opknapt met die financiële middelen. 

Begrip heeft hij overigens wel voor de keuze van Klopp. "Ik heb na de eerste wedstrijd zo'n twintig minuten met hem gesproken. Er is Liverpool een winterstop beloofd en dan verdienen ze dat ook. Dus ik heb alle begrip voor de keuze van Klopp", verzekerde Ricketts.

Lees ookKlopp boycot replay van FA Cup vanwege 'winterstop' Liverpool

Liverpool moet aantreden in de replay, omdat het eerste duel onbeslist eindigde (2-2). De overvolle agenda van Klopp en zijn mannen heeft ruimte voor een kleine winterstop, die The Reds regulier niet hadden. Daarom komt er in de replay tegen Shrewsbury een B-elftal in actie namens de koploper van Engeland en is Klopp zelf ook niet van de partij.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd