Osman terug in basis Heracles, ook wijzigingen bij Fortuna Sittard

7 februari 2020, 19:18   Bijgewerkt: 7 februari 2020, 19:28

Heracles Almelo begint vrijdagavond met twee nieuwe namen aan de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. Winterse aanwinst Delano Burgzorg debuteert voor de Almeloërs en Mo Osman is terug in de basis van de gastheren.

Op Deadline Day haalde Heracles Burgzorg naar Overijssel. De 21-jarige linksbuiten wordt gehuurd (met optie tot koop) van het Italiaanse Spezia. Hij speelt in plaats van Jeremy Cijntje, die in de ogen van Frank Wormuth niet aan de verwachtingen voldoet. Voor Osman is het sinds de tweede seizoenshelft zijn eerste basisplaats in de Eredivisie. De middenvelder raakte zijn plekje kwijt, maar vanwege de schorsing van Orestis Kiomourtzoglou keert hij terug in het elftal.

Ook tegenstander Fortuna Sittard kent twee wijzigingen. Ten opzichte van het gewonnen duel met sc Heerenveen (2-1) zijn Martin Angha (blessure) en Vitalie Damascan (bank) uit het elftal verdwenen. Angha wordt op de rechtsbackpositie vervangen door Clint Essers, in de spits speelt Bassala Sambou en niet Damascan.

Opstellingen

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Osman, Mauro Junior, Merkel; Van der Water, Dessers, Burgzorg

Fortuna Sittard: Koselev, Essers, Ninaj, Dammers, Cox; Tekie, Carbonell; Passlack, Diemers, Ciss; Sambou

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen