Leemans geeft niet op: "Kunnen supporters niet in de steek laten"

8 februari 2020, 09:35

Clint Leemans blijft ondanks de penibele situatie van hekkensluiter RKC Waalwijk positief. De middenvelder denkt nog altijd dat er een kans bestaat dat de Waalwijkers niet degraderen uit de Eredivisie en hoopt een belangrijke rol in het voorkomen van degradatie te kunnen spelen.

Vanavond (zaterdag) staat de 24-jarige middenvelder tegenover zijn eigenlijke werkgever PEC Zwolle, dat hem een jaar verhuurd heeft aan RKC. De Brabantse thuisploeg staat al de gehele competitie onderaan en Leemans ziet dat daar voorlopig geen verandering in komt. Vooral vanwege het gebrek aan ervaring. "Dat zag je ook thuis tegen VVV. Eigenlijk is er niets aan de hand en door twee klotegoals wordt het nog 1-2. Die wedstrijd was typerend voor ons seizoen tot nu toe", klinkt het tegenover Brabants Dagblad.

Tegen PEC hoopt Leemans op sportieve revanche na een maar moeilijke maanden, waar hij zelf zijn minuten in het tweede elftal moest maken. "Voor mij een speciale wedstrijd. Ik moet volgend seizoen terug, want ik sta nog een jaar onder contract bij PEC. Niet alleen voor mij, voor de hele club moeten we van Zwolle winnen. We kunnen niet de supporters in de steek laten door nu de handdoek in de ring te gooien", besluit hij strijdbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen