Snoei ziet De Graafschap laat scoren: "Dit is 0,0 procent geluk"

11 februari 2020 – De Graafschap blijft meedoen in de strijd om het kampioenschap in de Eerste Divisie. De formatie uit Doetinchem keek bij Jong PSV kort voor tijd nog tegen een 2-1 achterstand aan, maar won toch met 2-3. Trainer Mike Snoei spreekt van een terechte driepunter.

Snoei ziet De Graafschap laat scoren: "Dit is 0,0 procent geluk"

De Graafschap kroop door de twee late doelpunten door het oog van de naald. "Jammer dat we het zo spannend maken. Dit is 0,0 procent geluk, dit is gewoon afgedwongen", stelt Snoei op de clubwebsite. "Dat het in de laatste minuut is… We hebben dit al vaker geflikt, maar natuurlijk willen we sneller de wedstrijd op slot gooien en de supporters wat sneller tevreden stellen. Dat is echter geen automatisme en dan ben ik wel blij dat het ons dan toch nog lukt. We balen als een stekker van de momenten waarop het even tegenzit, maar we hebben wel veerkracht getoond", aldus de trainer.

?De Graafschap heeft de derde plaats overgenomen van FC Volendam, dat maandag gelijkspeelde bij Jong AZ. Beide teams hebben vijftig punten, maar De Graafschap beschikt over een beter doelsaldo. Ook Jong Ajax beschikt over dat puntenaantal, maar heeft een beter doelsaldo dan beide teams. Koploper SC Cambuur staat op 54 punten.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd