Krankzinnig scoreverloop bij Amiens tegen PSG: 4-4

15 februari 2020, 19:27   Bijgewerkt: 16 februari 2020, 13:32

Een onwaarschijnlijk scoreverloop tussen Amiens en Paris Saint-Germain zaterdagavond. De Parijzenaars van Thomas Tuchel stonden na veertig minuten volledig terecht met 3-0 achter, maar toonden vooral na rust karakter en beloonden het competitiedebuut van Mitchel Bakker alsnog met een 3-4 overwinning. Zo leek het, want in de blessuretijd slikte PSG alsnog de 4-4.

Tuchel kon geen beroep doen op Kylian Mbappé en Neymar en dat werd voor rust pijnlijk duidelijk. Met Bakker voor het eerst in de Ligue 1 als linksback kende PSG een dramatische eerste helft. De hoofdstedelingen werden volledig overklast door de nummer negentien van Frankrijk. Serhou Guirassy, Gaël Kakuta (fraaie pegel) en Fousseni Diabaté zorgen voor een 3-0 tussenstand, waarna Ander Herrera pal voor rust nog een aansluitingstreffer produceerde.

Een woedende Tuchel voerde twee wissels door en plots begon het te lopen bij PSG. Centrale verdediger Tanguy Kouassi maakte door twee goals in vijf minuten de 3-2 en 3-3 en een kwartier voor tijd werd de tot dan toe volledig onzichtbare Mauro Icardi de winnende namens de koploper van de Franse competitie leek te maken. Plots moest Amiens vol in de achtervolging om de geweldige eerste helft te belonen en dat lukte in de blessuretijd: Guissary maakte de achtste goal van de avond en schonk het dappere Amiens zo toch een punt.

PSG kent zo een slechte generale voor dinsdag, wanneer het Borussia Dortmund treft in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen