Ibrahimovic ziet prachtgoal afgekeurd worden bij remise Milan

22 februari 2020, 23:16

De druiven zijn zuur voor Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits van AC Milan maakte tegen Fiorentina een prachtige goal, maar zag die afgekeurd worden na inmenging van de VAR. Uiteindelijk eindigde het Serie A-duel in een 1-1 gelijkspel.

In de eerste helft snelde Ibrahimovic het vijandelijke strafschopgebied in, waarmee de routinier liet zien dat hij nog absoluut niet versleten is. Op knappe wijze werkte de aanvaller de bal tegen de touwen, maar na inmenging van de VAR ging het feest niet door voor Milan. De spits had namelijk hands gemaakt bij het controleren van de bal, al was er van opzet geen enkele sprake.

Ondanks dat kwam Milan na rust alsnog op voorsprong. Ante Rebic, de man in vorm bij Milan, trof doel met een van richting veranderd schot. Door een rode kaart van Dalbert kwam Fiorentina snel daarna met tien man te staan, maar toch lukte het Milan niet om de volle pond over de streep te trekken. Een late rake penalty van Erick Pulgar was goed voor de 1-1. De penalty werd toegekend na hulp van de VAR en werd vrij makkelijk gegeven. Milan, dat zevende staat, laat door de remise na om aansluiting te vinden met de bovenste clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen